top of page

bryster

Bryster har været et symbol på den frugtbare kvinde i tusindvis af år - og det er mit speciale. Naturligt smukke bryster. I mange forskellige størrelser. Det er mit mål med operationerne. Det kan eksempelvis være brystløft, bryst-rekonstruktion, implantater, forstørrelse med fedttransplantation (ja - dit eget fedt ...), brystreduktion, korrektioner af brystvorter, korrektioner af fejloperationer.

 

Jeg tilbyder både de klassiske kosmetiske behandlinger og de nyeste teknikker med anvendelse af eget fedtvæv (lipofilling) og/eller acellulær-dermal-matrix (ADM). Benedikte Thuesen og jeg arbejder tæt sammen. Sammen med vores dygtige sygeplejersker og øvrige personale vil vi sikre, at du får den bedste behandling og efterforløb, at du får et resultat, som du er glad for mange år fremover.

Ved du allerede, hvad du ønsker dig? Du kan læse mere om de specifikke procedurer og resultater her på siden - og du er meget velkommen til en uforpligtende konsultation, hvor vi taler om, hvad der er det rigtige for dig.

bottom of page