top of page

Eksklusivt

Det er vigtigt, at mine kunder får gavn af de nyeste teknikker og opdagelser inden for kosmetisk kirurgi og kosmetiske korrektioner. Derfor videreuddanner jeg mig konstant, udvikler og udbreder teknikker og underviser andre plastikkirurger i Danmark og udlandet.

Nogle af de ting jeg tilbyder, som du ikke kan få andre steder i Danmark, er: mine egne specialdesignede kanyler, til både den meget skånsomme fedtsugning og til selve injektionen. Kanylerne er udviklede til at matche min nye og unikke teknik inden for fedttransplantation, som du kun kan få 2 steder i verden.

Jeg har været hovedansvarlig for udbredelsen i Danmark af særlige teknikker inden for kombineret kirurgi med implantater, fedttransplantationer og Acellulær Dermal Matrix.

 Det betyder, at jeg kan hjælpe dig, hvis du tidligere har fået foretaget brystoperationer og har haft et kompliceret forløb med et utilfredsstillende kosmetisk resultat - fx implantater, der har flyttet sig for langt ned (bottoming out) eller for langt ud til siden, implantater, der er asymmetriske, synlige implantatfolder (wrinkling) eller lignende.

bottom of page