top of page

når du opereres

Når du bliver opereret hos mig, og ankommer på operationsdagen, tager vi godt imod dig. Vi viser dig dit  værelse på vores hospital og du taler med mig, din sygeplejerske og evt. din narkoselæge. Allerede i forbindelse med forundersøgelserne har vi diskuteret dine ønsker, behov og muligheder, snakket om det forventede resultat og vejledt dig om operationen. Jeg fortæller dig også om, hvordan du selv skal forberede dig før operationen. Når du møder os på operationsdagen, tegner jeg dine operationsområder op, og informerer dig endnu en gang, så du er helt klar over, hvad der kommer til at ske før, under og efter operationen.

EFTER OPERATIONEN

De første timer efter operationen bliver din hjerterytme, vejrtrækning m.m. elektronisk og personligt overvåget.

 

Når du er klar til at blive udskrevet, giver vi dig råd og vejledning og svarer på de spørgsmål, du typisk har. Du får udleveret smertestillende medicin - og telefonnumre til afdelingen og mig, så du altid kan komme i kontakt med os. Du får en tid til kontrol på hospitalet ca. 2 uger efter operationen, og du skal huske, at du også skal til kontrol hos mig 3-6 måneder efter operationen.

Sol: Undgå sol i 2 uger efter operationen. Arrene skal herefter beskyttes i 6-12 måneder efter operationen med plaster eller høj solfaktor, hvis du går i sol.

 

Tobak: Lad være med at ryge før og efter operationen, hvis du vil have et godt resultat. Tobaksforbrug mindsker kraftigt ilttilførslen og helingen af dit opererede område. Vi fraråder rygning og anden brug af tobak i minimum 4 uger før operationen og også 4 uger efter operationen.

HVILKET KOSMETISK RESULTAT KAN DU FORVENTE?

Muligheder og resultater vil altid være individuelle. Før operationen har vi talt om dine forventninger og ønsker og sammenholdt det med dine muligheder. Plastikkirurgi er kunsthåndværk. Menneskekroppen er unik. Selv om en operation hos mig altid indebærer omhyggeligt forarbejde - og selv om jeg har foretaget tusindvis af operationer - så kan der være faktorer, jeg først kan vurdere under selve operationen.  Det, du helt sikkert kan forvente, er at jeg og mit team bruger vores erfaring og omhyggelighed på at opnå det bedst mulige resultat for dig. 

Nogle operationer ser du resultatet af næsten med det samme - men ved de fleste større operationer vil der være noget hævelse i et par uger. Herefter vil operationsresultatet og arkvaliteten gradvist bedres over 3-6 måneder.  

 

VIL DU VIDE MERE?

Overvejer du en operation? Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at ringe og booke en tid til forundersøgelse hos mig.

bottom of page