top of page
Trin Foged Henriksen

ægte skønhed -

hvad er det?

Så langt tilbage i fortiden, som vi har tekster og billeder fra, har både kvinder og mænd fremhævet og tilbedt forskellige dele af kroppen. Begreberne skønhed og naturlighed har skiftet fra det ene til det andet igennem tusinder af år. De fleste kvinder og en del mænd går dagligt med makeup, mange får tatoveringer. Altsammen for at være gladere for sit udseende i hverdagen.
 

At ændre på sit udseende betyder noget helt specielt.
Dit udseende er en del af din identitet. Dit selvværd -
og dit ansigt mod verden. Ændringer skal laves i respekt for den, du er. Du skal stadig se ud som dig, og føle dig som dig – den bedste version af dig. I mit univers gør kosmetiske operationer en positiv forskel. Jeg synes, at ændringer ved dit udseende skal se naturlige og elegante ud. Derfor har jeg set mange, utroligt mange, der er blevet virkeligt glade for de kosmetiske operationer, de har valgt.

Der er så lige det, at en operation ikke bare kan fjernes med makeupfjerner og vat, hvis den nu ikke bliver som ønsket. Eller laser på en tatovering, man er blevet træt af.

Lige på dette område vil du derfor gerne være i de bedste hænder og vide, at den der opererer eller skulpturerer dig, er én, som kan sit kram. Har en stor faglig kompetence og er opdateret med de nyeste metoder. Men ikke bare en "kittel" - ét ægte menneske, du kan snakke med, som lytter til dig, og som tager dig alvorligt.

 

Jeg er ikke kun læge. Jeg er også tvillingesøster, veninde og datter. Jeg er mor til to vidunderlige piger, er gift med den dejligste mand, der støtter mig og ved, at det er min  livsstil at perfektionere og udvikle mit arbejde.

 

Jeg kan lide at arbejde med detaljerne i æstetikken, og ser plastikkirurgi som kunsthåndværk, der kræver præcision, teknik og æstetik. Jeg ser plastikkirurgi holistisk - dvs. det handler ikke kun om operationen i sig selv. Der er et før- og efter-forløb, som er afgørende for operationens samlede resultat og dit velvære. Du skal føle dig godt tilpas i hele forløbet - og føle forbedret livskvalitet og ganske almindelig glæde i mange år fremover.

Jeg giver dig en grundig og kompetent rådgivning, operation og efterbehandling. Min funktion er både at vejlede og rådgive dig om behandlingsmuligheder og at sikre dig det bedst mulige resultat. Har du spørgsmål? Vil du gerne have en personlig rådgivning om behandlings-muligheder? Så er du velkommen til at booke en tid til konsultation. Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Med venlig hilsen

Trine Henriksen

bottom of page